zondag 2 november 2014

Dag 6 na de operatie

De eerste nacht 6 uur aan een stuk doorgeslapen en meteen weer een zakje ibuprofen ingenomen en nog een resterende 2 uur geslapen.

De zwelling neemt al weer iets meer af. Vandaag ook een eerste blokje om gelopen. Nog wel een beetje duizelig en de pijn aan de rechterkaak. Maar deze is al meer draagbaarder, nog wel met medicatie.


6 opmerkingen:

  1. Hoi Pim,
    Wat een heftig verhaal van de afgelopen dagen!!!!
    Gelukkig is het ergste waarschijnlijk voorbij.
    Heel veel beterschap,groetjes Pascale

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Pascale,
      Dankje voor je berichtje! De eerste week was inderdaad het ergste! Die hoef ik nooit meer mee te maken.
      Groetjes, Pim

      Verwijderen
  2. Jongen toch, wat een verhaal. Maar de tijd is aan je kant, het gaat vanzelf over. Over een week kijk jij lachend teug, keep hanging tight man!

    groet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Paul, dat is lang geleden. Dank voor je bericht! De pijn is al minder nu dat is wel fijn. Maar totaal herstel is iets van 3 maanden, na het splijten van de onderkaak en het naar voren schuiven en kantelen is het de eerste 6 weken vloeibaar eten. Ben er nog niet, maar het zwaarste is wel voorbij. Dat was met name de eerste week.

    Hoe is het verder in de zaken wereld?

    Groetjes, Pim

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is goed man, ik ken iemand die heeft dit ook gedaan. Zware ingreep maar achteraf gezien de goede keuze. Stoer hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed om te horen! Ik had niet veel keus buiten dit. Als het om esthetische redenen was had ik het niet laten doen. Als ik weer goed kan bijten en mijn gezicht weinig veranderd ben ik al tevreden.

      Verwijderen